MERLOT BORHOTEL ÉS LÁTVÁNYPINCE

Szendrőládi szőlőhegy

GPS: 48,330236 20,753376

Miért a Merlot Borhotel és Látványpince?

Az Orosz birtok igazi különleges helyszíne, egy különleges napnak. Az Edelénytől 4 km-re, Abod irányába fekvő Orosz birtokon páratlan panorámájú, csodaszép környezetben lévő Merlot Borhotel különleges helyszíne egy romantikus esküvő lebonyolításának. A vendégeknek maradandó élményt jelent a panoráma látványa, a környezet és az ételek ízvilága.

 

A hotel rendelkezik egy egyedi, tágas panorámaterasszal, mely kiváló helyszíne a házasságkötés utáni vigadalom lebonyolításának. Időjárástól független, nagy befogadó képességű.

Látványpincénkben állófogadásra, vagy kápolna jellegű szertartás lebonyolítására, de kisebb létszámú esküvő megrendezésére is van lehetőség.

Polgári szertartás lebonyolítására a több ezer tulipánnal, és rózsákkal parkosított kertben, szépen díszített színtéren kerül sor. Vendégeinknek szállás lehetőséggel szolgálunk.

Ingyen biztosítunk fehér alapdekorációt, vagy a teljes dekoráció elkészítését vállaljuk.

A vendéglátáshoz sorolt vagy kör asztalokat biztosítunk. Korlátlan csomagajánlatunk mely tartalmazza a vendégvárás, vacsora és éjféli menüt, valamint a korlátlan italfogyasztást 2019. évben 15900.-Ft/fő, 2020. évben 16.900.-Ft/fő. 6 év alatt ingyenes. Költsége kiszámítható, előre tervezhető. Részletes ajánlat kérhető: merlotborhotel811@gmail.com.

 

ˇAhol csodaszép a táj, ízletes és bőséges a menü és mindenki a vendégekért dolgozik."